En bild säger mer än tusen ord …

”My father (1915-2004) was a story teller” skriver dottern Erica Stoller i förordet till boken Ezra Stoller, photographer.ezra stoller
Och det är en fantasieggande portfolio med fotografier,  som föreligger i denna omfångsrika volym.  Ezra Stoller fokuserade framför allt på modern arkitektur och har  fotograferat byggnader av framstående arkitekter som Alvar Aalto, Eero Saarinen, Marcel Breuer, Paul Rudolph och Louis I. Kahn. Men boken innehåller också bilder med motiven: ”Man and Machine” och ”Capturing House and Home”. Fotografierna är mestadels svartvita, men  några färgbilder förekommer och interagerar lekfullt med de svartvita …

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.