Utländsk litteratur på Bokmässan i Göteborg

Två medarbetare från Utländsk litteratur kommer att medverka på Bokmässan i Göteborg. Först ut är Dan Shafran som ska föreläsa om den rumänske fotografen Carol Popp de Szathmari på torsdag den 26 september kl. 14.30-14.50 och på fredag den 27 september kl. 10.00-10.45 medverkar Johannes Rudberg tillsammans med Linda Altrov Berg (Norstedts Agency), författaren Jan Arnald (alias Arne Dahl) och professor Johan Svedjedal (Uppsala universitet) i panelsamtalet Svensk litteraturs vägar ut i världen – förändringar, förväntningar, hinder och möjligheter.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Suecana och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.