Nya tidskrifter i JSTOR

JSTORNya tidskrifter läggs kontinuerligt till i fulltextarkivet JSTOR och KB:s låntagare har idag tillgång till ca 2600 tidskrifter via denna databas. Nyligen har drygt 50 nya titlar inom ämnena antropologi, arkeologi, litteraturvetenskap, språkvetenskap och statsvetenskap tillkommit. Så småningom kommer detta paket att omfatta ca 125 tidskrifter.

Nedan följer några exempel på nya titlar som kan vara intressanta för KB:s låntagare (årgångar inom parentes):

Bland de kommande titlarna kan Esprit och Anthropological Journal of European Cultures nämnas.

En komplett förteckning över de nya och kommande tidskrifterna i databasen finns här. I dagsläget finns JSTOR endast tillgängligt på KB, men förhoppningsvis kommer vi kunna erbjuda fjärråtkomst i slutet av året. För mer information om JSTOR, se tidigare inlägg på bloggen.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.